〰
Zempléni érlelt
Félzsíros, félkemény érlelt tehénsajt (fölözött tehéntejből) természetes kéreggel. Érlelési ideje 30-90 nap. Hegyvidéki sajtkészítési technológiát alkalmazunk készítésekor.
〰
Rózsaborsos
〰
Kakukkfüves
Teljes tehéntejből készült félkemény sajt, melyet a Zempléni-hegységben ízesítünk. Érlelési idő 3-8 hét. Melegen készíthető sajtos ételek alkalmas alapanyaga.
〰
Füstölt
Teljes tehéntejből készült félkemény sajt, amit sózás, szikkasztás után hagyományosan cseresznyefával füstölünk. Ezután pár napig pihentetjük.
〰
Gomolya
Tradicionálisan készített, eredeti magyar sajt. Nagyszerű konyhai alapanyag előételnek, salátákhoz fűszeres olajban érlelve, roston sütve.
〰
Camembert típusú lágy sajt
Lágy sajtkülönlegesség, melyet zsíros magyar tarka tejből készítünk. Jellemzője e sajtnak a nemes penész kéreg, mely egyedi ízvilágot képvisel. Elsősorban sajttálakhoz ajánljuk és kései szüretelésű borokkal alkot igazi ízharmóniát.