Zempléni érlelt

Félzsíros, félkemény érlelt tehénsajt (fölözött tehéntejből) természetes kéreggel. Érlelési ideje 30-90 nap. Hegyvidéki sajtkészítési technológiát alkalmazunk készítésekor.

Rózsaborsos

Kakukkfüves

Teljes tehéntejből készült félkemény sajt, melyet a Zempléni-hegységben ízesítünk. Érlelési idő 3-8 hét. Melegen készíthető sajtos ételek alkalmas alapanyaga.

Füstölt

Teljes tehéntejből készült félkemény sajt, amit sózás, szikkasztás után hagyományosan cseresznyefával füstölünk. Ezután pár napig pihentetjük.

Gomolya

Tradicionálisan készített, eredeti magyar sajt. Nagyszerű konyhai alapanyag előételnek, salátákhoz fűszeres olajban érlelve, roston sütve.

Camembert típusú lágy sajt

Lágy sajtkülönlegesség, melyet zsíros magyar tarka tejből készítünk. Jellemzője e sajtnak a nemes penész kéreg, mely egyedi ízvilágot képvisel. Elsősorban sajttálakhoz ajánljuk és kései szüretelésű borokkal alkot igazi ízharmóniát.

Vaj